27/2/10

Miuccia Prada

Πάντα μου έκανε εντύπωση η φυσιογνωμία της και ο όλος μύθος που την περιτριγυρίζει Η αντικομφορμίστρια που κατέκτησε και πλέον οδηγεί τον κόσμο της μόδας με τις ιδέες και τα σχέδιά της.
Διάβαζα λοιπόν σε μία κυριακάτικη εφημερίδα ένα άρθρο αφιερωμένο στην κ.Prada και ανέφερε το εξής:
"Η διπλωματική εργασία της στο πανεπιστήμιο υπό τον τίτλο "Το Ιταλικό κομμουνιστικό κόμμα και το Σχολείο" σηματοδότησε το απόγειο της πάλης που γινόταν μέσα της: ένα πτυχίο πολιτικών επιστημών, στράτευση στην πολιτική, επιθυμία για κοινωνική προσφορά και ταυτόχρονα πάθος για τα ρούχα και την αισθητική. Με βάση αυτό το πλαίσιο υπήρξαν, όπως συνήθως γίνεται, στιγμές έντονης εσωτερικής πάλης. "Εγώ, όπως φαντάζομαι και πολλές γυναίκες", τόνιζε αργότερα η κ.Prada, "θέλω να είμαι πολλά και διαφορετικά πράγματα. Να ζήσω διαφορετικές ζωές. Θέλω να είμαι η μητέρα και ταυτόχρονα ερωμένη. Πρέπει λοιπόν να βρω ένα δρόμο συμβιβαστικό Ίσως ακούγεται άσχημο, μα πιστεύω πως αυτός είναι ο πραγματικός δρόμος της ευτυχίας"
Απίστευτο???Μήπως η κ. Prada με τα παραπάνω εκφράζει την πάλη πολλών σύγχρονων γυναικών που προσπαθούν να βρουν μία απάντηση στη δική τους προσωπική πάλη? Μήπως για αυτό την αγαπάμε τόσο???

Ps. Παραθέτω και το αξής απόσπασμα από συνέντευξή της στον Colin McDowell δημοσιευμένο από τη Vogue UK

Q: Why the timid runway appearance at the end of the catwalk each season - when other designers stride the length of the catwalk to huge applause?

A: "Historically I tend to refuse any of the cliches of my job. Besides I am not stupid - I don't want to compete with all the gorgeous models who have just appeared before me"

Miuccia you rule!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου