8/3/10

Τι μου άρεσε???

Έβλεπα σήμερα όλες τις κυρίες των Oscar και δεν μπορώ να πω ότι φέτος εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα από τις στιλιστικές τους επιλογές. Προσπαθούσα να βρω τι μου άρεσε πιο πολύ και μόνο 2 κυρίες κατάφεραν να με κάνουν να πω ουάου!!!! (για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία)

Η Zoe Saldana με Givenchy ήταν Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Η!!! Πραγματικά ξεχώριζε από oτι,δήποτε άλλο, το look της είχε τρομερή φαντασία και μαεστρία (πραγματικά δεν έχω λόγια!). Η Maggie Gyllenhaal από την άλλη ήταν φοβερά κομψή με Dries Van Noten και μία επιλογή που δεν ήταν και τόσο "οσκαρική" (αν μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει έτσι τον όρο), αλλά αυτή η κοπέλα πάντα έχει ένα δικό της ιδιότυπο στυλ που ξέρει να το υποστηρίζει τόσο καλά.

Τα υπόλοιπα looks ήταν μέτρια έως ok χωρίς κάτι το συγκλονιστικό και όλα πάνω κάτω στην ίδια χρωματική παλέτα που είναι τόσο in φέτος.



(Demi Moore in Atelier Versace, Sandra Bulock in Marchesa, Diane Kruger in Chanel, Julianne Moore in Calvin Klein, Miley Cyrus in Jenny Packham)

2 σχόλια:

  1. της Maggie αν εξαιρέσεις το εντυπωσιακό print, το υπόλοιπο φόρεμα ήταν σα να τύλιξε μια κουρτίνα γύρω της και την έπιασε με παραμάνες, αλλά τι να λεμε, το κλίμα ήταν υποτονικό γενικά (red carpet, παρουσίαση, βραβεία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ, συμφωνώ...μάλλον η γενικότερη οικονομική κρίση "χτύπησε" και τα oscar!!!χα!χα!χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή